Dagen idag började lite oroväckande

2018-09-29

Satte "plattan" på laddning då det inte fanns mkt kvar! Brukar ta god tid på sig! Visar  sig senare att den inte är laddad?? Slut totalt?? Vet att den varit med länge, övertagen från Lena! Ok- allt kan inte finnas för alltid eller?? Får ladda vidare och jag åker till stan (Sten hemma) då det är "Konstens vecka". Regnar! Besöker "Svenssons ramar" och får se Kersti Grönlunds fina konstverk på väggarna! Vackert! Regnar när jag går vidare till Storsjöteatern där Länsinvigning av Konstens vecka pågår! Ellen Hyttsten hälsar Välkommen, Lennart Samor, konstnär, Invigningstalar. Musik Patrik Lantz!

20180929 Patrik Lantz

20180929 Patrik Lantz framför egen musik

Konstuts i teatergalleriet-"Sömnparalys" med Henrik Ljusberg, Karl Nordström, Nils Herve´n, teckningar, airbrush, akryl och spray. "Make your dreams reality" med elever från estetiska programmet, Wargentin.

20180929 Några av konstverken

20180929 Några av konstverken 

Fortsatte sedan mot nästa utställning i Kärnan, Pop-up lokal, men på vägen dit mötte jag AnneMarie och vi bestämde oss för en kopp kaffe med tilltugg på Wedemarks. Därefter blev det Kärnan med mååånga "utställare" och flera vackra tavlor/bilder!! Det fick räcka denna regniga dag och jag styrde SAAB:en hemåt igen. Kan bli en tur till någon dag då uts pågår hela kommande vecka!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)