Väder, vind och bild

2014-03-10

Väder är ett tacksamt samtalsämne eller hur? Åska och snöstorm i mars? Jodå, det kan vara så. Åskan märkte vi inte, den gick tydligen mera västerut, stormen däremot tog tag ordentligt, igen! Solen har också visat sig!

 Oviksfjällen från Digernäs

 20140310 Oviksfjällen från Digernäs

I lördags var vi på "lokal"! I Brunflo! Dagtid! Tillsammans med en tvåbarnsfamilj smörjde vi kråset och dagen till ära bjöds vi på tårta till kaffet då "lokalen" firade 1 år! Sedan drog vi till Violvägen och tog en tårta till!! Ska det va så ska det va annars får det va! Så det så!

Nya kranar i huset på några ställen blev det igår. Tack för hjälpen Patrik! Nu ska de väl hålla tätt så länge som vi håller tätt??!

 Storsjön vid Sannsundsbron

20140310 Vid Sannsundsbrons fäste på Ovikensidan

Idag drog vi iväg till Persåsen för att hämta igen en tavla som jag lämnade in för "hängning" för några år sedan. I det närmaste glömt den! Blev lite strul men jag får hämta den i stan i morgon så det löste sig bra. Tack för det!

Storsjön vid Sannsundsbron

Kameran var med och några bilder blev det. Kan inte fatta att det är så lite snö! Tror vi är i april?? Blåser gör det tillräckligt i alla fall men jag saknar de fina vårdagarna på isen som blir blåare och blåare!!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden