En tur till Karlstad och Sandgrund

2017-09-16

Lars Lerins utställning på Sandgrund i Karlstad har lockat oss länge! Till slut bokade vi rum på en fd militäranläggning i Karlstad och åkte ner för nån dag sedan. Vädret? Ja som här men varmare!! Bilen fick stå och det var fötterna som gällde!

Gick lite fel då vi gick till Sandgrund men kom snart på "rätt köl" och hann in straxt före två busslaster!! Satte oss en liten stund vilket inte var så dumt för dit kom även "bussfolket" och vi stannade kvar på guidningen ett bra tag och fick höra mycket intressant!!

Guiden Robert Gustafsson

20170914 Guiden Robert Gustafsson ? - en jättebra guide

En del av bokhyllan

20170914 En del av en bokhylla, knappt 1/3-del. 

Ville nästan "plocka ut" en bok ur hyllan! Ett otroligt jobb nerlagt på allt som fanns att se!! Fick också höra att ibland när guiden kom på morgonen så kunde en del bilder/tavlor vara utbytta utan info!! Låter spännande. Skulle kunna gå där flera dagar! Vi tog en fika innan vi gick därifrån och då kom Junior in med ett filmteam för intervju och satte sig sedan att fika intill oss! Mkt trevligt!

20170914 Vänlig man

20170914 Vänlig man

Har många bilder från denna resa men detta får räcka för ikväll! Ni som har möjlighet att åka och se detta- gör det! Ni ångrar er inte!!

20170914 Stenbro Karlstad

20170914 Stenbro under reparation

Roligt att stenbroarna får vara kvar! Vilket arbete som är nerlagt på dessa vackra broar som fortf används!!

Tror detta får räcka för ikväll!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden