Årets Kvinnliga Äventyrare 2013

2014-05-08

Såg en liten annons i ÖP i går om en "Berättarkväll med Christine Hägglund" på Lyransgården i Fåker i går kväll! Verkade mycket intressant och vi åkte dit.

Christine Hägglund berättade där livfullt om sitt stora äventyr: Att springande förflytta sig från Treriksröset i norr till Grövelsjön i söder, längs hela svenska fjällkedjan! 1300 km! Ensam!

Christine Hägglund

20140507 Christine Hägglund, Årets Kvinnliga Äventyrare 2013

Från Treriksröset till Grövelsjön

20140507 från Treriksröset till Grövelsjön

Ganska tufft att ge sig ut på detta äventyr kan tyckas men de tre barnen var i tryggt förvar hos maken och mor- och farföräldrar. Att återge hennes berättelse går inte, måste upplevas. Hon hade "alla" väder, blöta kläder, skadade sitt knä med två dagars vila i Kiruna varpå löpningen fortsatte. Träffade lite människor (av olika sorter) påvägen, en del djur men ingen björn. Fick separera mjölk i norra Jämtland m m. Lyckan var fullständig då hon slutligen efter 39 dagar fick sova mellan vita lakan efter en 4-rättersmiddag och dusch på hotell i Grövelsjön!

Fynd på fjället

Fynd på fjället! Att man blir så svag på starköl att man inte orkar bära med sig tomburkarna därifrån?! EN burk var oöppnad så den kvällen blev det fest!! Väl unnat!

Christine Hägglund

En mycket trevlig kväll där vi fick följa en "friluftsentusiast" genom den svenska fjällkedjan! TACK!

Tack även till Ångsta Kvarn som serverade kaffe med gott bröd!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden