Besök i Mordviken i går

2014-08-20

En liten plats i skogen döljer små fina hus, både äldre och yngre. Även här har "Ivar" varit och röjt bland träden vilket gjort att innevånarna Margaretha o Janne fått mera sol. Surströmming blev det och mycket trevligt. Verkligen intressant historia kring stället!

Tack för en härlig vistelse!

Vackert vid Grimnäs

20140819 Revsundssjön vid Grimnäs

Grimnäsviken

På vägen hem kunde jag inte låta kameran vila utan det blev några bilder vid Revsundssjön vid Grimnäs! Härliga moln över blank sjö och solen lyckades bryta igenom till slut! "Nybygget" var "övergivet" så det blev inget besök där denna gång heller!! En annan gång kanske ????

Antal kommentarer: 2

2014-11-13 19:58:53 - Margaretha, E-postadressen är dold, www.rud-art.dinstudio.se

Jag såg att du nämnt vårt torp på din sida. Kul! Nu är det bara att längta till sommaren som kommer. Då ses vi igen och kanske äter surströmming. Och så ska den gamla torpstugan få vara Galleri Olava ett par dagar under några veckors tid under På Gång i kommunen. Håller på och målar akvareller för fullt. Ha det jättebra och hälsa Sten. :)

2014-11-14 12:54:32 - Gerd

Tack för din kommentar Margaretha!Klart vi ska ses till sommaren igen och bl a äta surströmming! Ser fram mot din utställning i Galleri Olava! Spännande! Lovar ge dig reklam på min hemsida!
Hälsningar till Er båda från oss båda!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden