2013-08-14

Sofias födelsedag! GRATTIS till de 6 åren!

Du har blivit så stor och börjar skolan till hösten. Spännande!  Mormor, morfar, två morbröder, morfars mamma och morbror med fru kom och "grattade" dig och när vi var på väg hem kom flera gratulanter! Härlig middag med toppengod glasstårta och kakor bjöds vi på. Mycket trevlig samvaro på din födelsedag! Kram och lycka till i skolan och i livet framöver!

  Sofia   
Sofia 6 år                              Middagen avklarad                                Ljusen blåses ut

 Glass e gott  

Klart syrran ska firas!                               Glass e gott                                         Kisse ville också va med

Tack till allihopa för en trevlig födelsedagsfest!! Kram


2013-07-05

Kyrkans kulturnatt i Ovikens nya kyrka under pågående "Ovikenveckan".

Besökte i går kväll Ovikens nya kyrka och "Kyrkans kulturnatt"

Ett digert program framfördes och tillgång till fika fanns i pauserna.

Anders och dottern Maja Hedén framförde många fina visor med gitarr, sång och även fiol (Maja) bl a "Halvdan-visan, text: Sten Andersson, tonsatt av Anders H, "Viktigvisan" av Tage Danielsson som sa att "även en själ kan svälta ihjäl". Avslutade med för kvällen nyskriven visa: En näve smultron av Anders Hedén.

Därefter spelade Trio Amusette Jules Sylvain-sånger där publiken inbjöds att delta.

På det följde Trio ALOHA med vackra jazzstycken. Namnet ALHOA efter Roy´s hemland Hawaii.

Anders Hedén Maja Hedén Trio Amussette

20130705 Anders o Maja Hedén                                                         Trio Amusette, Gumilla Hansson piano, Erik Jonsson fiol, Tina Didriksson cello

Trio ALOHA    Ovikens nya kyrka

Trio ALOHA, Roy Okutani trumpet, Per Dückhov bas, Magnus   Ovikens nya kyrka vackert belyst av kvällssolen kl 22.45

Vikberg Slagverk

Tyvärr hade jag inte möjlighet att stanna kvar för att lyssna på Hackås-Ovikens kyrkokör och efterföljande Gudstjänst men ett stort TACK till alla medverkande under kvällen!! En härlig kväll i musikens tecken! 


013-04-16

70-årsdagen har nu passerat sedan någon dag!

Blommor från Lena, AnneLee o Patrik.

Blev en fin dag med många vänner, släkt och kompisar samlade. Många överraskande besök! Mycket fina blommor och även paket  samt enl önskemål gåvor till Lions cancerforskningsfond i Umeå vilket jag tackar särskilt för!

Ros

Det var "full rulle" mellan kl 13 och 18. Lena och Patrik skötte "köket" med den äran och jag hoppas att mat och dryck smakade bra.

Idag avåts en "födelsedagspresent" på Böle skolas restaurang. Mycket gott och trevligt! TACK Vivianne, AnneMarie och Egon!

Svanar i mängd har det kommit och då menar jag inte bara flygandes utan också levererade i betong, på platta för att användas som korg för bollar, som tatuering osv. Påhittiga människor finns det gott om.

Sten måste nu fixa en grindstolpe så en svan kan sitta där........

 Svanar  Tulpaner    


 20130408 Idag skulle min far fyllt 100 år om han fortfrande hade levt! Han gick bort alltför tidigt, ett par månader innan sin 76-årsdag i en akut hjärtinfarkt den dag han skulle få åka hem från sjukhuset (21/2). Stor saknad!

20130329 Mors födelsedag, 99 år skulle hon ha blivit. Dog 2005 nov. Tomt!