2013-08-14

Sofias födelsedag! GRATTIS till de 6 åren!

Du har blivit så stor och börjar skolan till hösten. Spännande!  Mormor, morfar, två morbröder, morfars mamma och morbror med fru kom och "grattade" dig och när vi var på väg hem kom flera gratulanter! Härlig middag med toppengod glasstårta och kakor bjöds vi på. Mycket trevlig samvaro på din födelsedag! Kram och lycka till i skolan och i livet framöver!

  Sofia   
Sofia 6 år                              Middagen avklarad                                Ljusen blåses ut

 Glass e gott  

Klart syrran ska firas!                               Glass e gott                                         Kisse ville också va med

Tack till allihopa för en trevlig födelsedagsfest!! Kram


013-04-16

70-årsdagen har nu passerat sedan någon dag!

Blommor från Lena, AnneLee o Patrik.

Blev en fin dag med många vänner, släkt och kompisar samlade. Många överraskande besök! Mycket fina blommor och även paket  samt enl önskemål gåvor till Lions cancerforskningsfond i Umeå vilket jag tackar särskilt för!

Ros

Det var "full rulle" mellan kl 13 och 18. Lena och Patrik skötte "köket" med den äran och jag hoppas att mat och dryck smakade bra.

Idag avåts en "födelsedagspresent" på Böle skolas restaurang. Mycket gott och trevligt! TACK Vivianne, AnneMarie och Egon!

Svanar i mängd har det kommit och då menar jag inte bara flygandes utan också levererade i betong, på platta för att användas som korg för bollar, som tatuering osv. Påhittiga människor finns det gott om.

Sten måste nu fixa en grindstolpe så en svan kan sitta där........

 Svanar  Tulpaner    


 20130408 Idag skulle min far fyllt 100 år om han fortfrande hade levt! Han gick bort alltför tidigt, ett par månader innan sin 76-årsdag i en akut hjärtinfarkt den dag han skulle få åka hem från sjukhuset (21/2). Stor saknad!

20130329 Mors födelsedag, 99 år skulle hon ha blivit. Dog 2005 nov. Tomt!